Neler yeni

Arama sonuçlarınız

  1. D

    Şablon Baskı Atatatürk Resmimiz

    Amaç kazanımları da düzenledim hocam teşekkürler :)
  2. D

    Şablon Baskı Atatatürk Resmimiz

    En sevdiğim çalışmalarımdan. Öncelikle kağıtların tam ortasına Atatürk resmi çıktısı alıyoruz. Üzerine başka bir kare kağıdı çapraz üç kez katlayıp keserek sekiz köşeli yıldız çıkarıyoruz. Yıldızı hamur yapıştırıcı ile kağıda tutturuyoruz. Pastel boya ile yıldızın kenarlarını boyuyoruz. Son...
  3. D

    Okulda kullandığım eşyalarım- Aynı kavramı

    Okul Araç Gereçleri Okulda kullanılan Eşyalar Aynı-Farklı Kavramı Aynı Olanı Bul Okulun ilk günü için hazırladığım çalışma sayfası. Herkese güzel bir yıl dilerim, iyi çalışmalar.. :) (Eski programa göre BA A4 K1 ve BA A5 K1)
  4. D

    Okul Öncesi Çocuğundan Anne Baba ve Öğretmenlerine Manifesto

    Mehmet Yapıcı Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi [email protected] LÜTFEN…… 1. Ben önce bir insanım, sonra; bir çocuk, bir kız, bir erkeğim. 2. Bana ismimle hitap et. 3. Beni başkası ile karşılaştırma, eşsiz ve biriciğim. 4. Bireysel farklılıklarımın farkında ol. 5. Beni...
  5. D

    Mevsim Ağacımız

    Geçen sene yapmıştık, mevsim panosu olarak kullandık daha sonra.:9:
  6. D

    İlkbahar Ağacımız

    Gövdesi için çam kozalaklarını parçalayıp yapıştırdık. :Female:
  7. D

    Annemiz İçin Krepon Kağıdından Çiçekler

    aysn aydn hocam yapılışının resimlerini koydum, umarım yardımcı olur size :)
  8. D

    Uçak Sınıf Mevcudu Grafiğimiz

    Anaokulu Sınıf Mevcut Grafiği Örneği Okul Öncesi Mevcut Grafiği Örneği Anaokulu Sınıf Mevcut Grafikleri Anasınıfı Mevcut Grafikleri Değişik Farklı Mevcut Grafikleri :37:
  9. D

    Annemiz İçin Krepon Kağıdından Çiçekler

    Teşekkür ederim Emel öğretmenim :)
  10. D

    Patates Çimlendirme Deneyimiz

    Yaklaşık üç haftadır gözlemliyoruz. Patatesin üzerine kürdan takıp kavanoza yerleştiriyoruz(ben ilk defa yaptığım için altına da takmıştım ama gerek yokmuş :) ). Tamamen suyun içinde değil. İyi çalışmalar :21:
  11. D

    Annemiz İçin Krepon Kağıdından Çiçekler

    Krepon kağıdının ilk katı açılır. Yaklaşık on santim çapında daireler çizilir. Kesilmeden önce katların dağılmaması için daireler tam ortadan zımbalanır. Daireler kesildikten sonra üst kattan başlayarak elde buruşturulur. Son kata kadar çiçek şekli verilir. Umarım anlatabilmişimdir :) İyi...
  12. D

    Sigaranın Akciğerimize Zararı Grup Çalışmamız

    Yeşilay haftasında yapmıştık, çocuklarımdan biri öğretmenim fotografı internete at dedi :) Dedim ne yazayım; öğretmenim Sigara içmesinler, içiyorlarsa da çocukların yanında içmesinler dedi.
  13. D

    E Okul İçin Genel Bilgiler Formu

    E-Okul için gerekli genel bilgiler, anne, baba bilgilerini istemek için hazırladığım formdur. İyi çalışmalar:5saludar: https://www.okuloncesi.net/dosya/uploads/cab8b1cd94c308d9077b7562bbddc0b1.docx
  14. D

    Haftanın Günleri Grafiği

    Haftanın günleri grafiğimiz, Aç Tırtıl masalını okuduğumuzda hazırlamıştık. Tırtıl haftanın yedi gününde farklı yiyecekler yiyor. Günleri kelebekle işaretliyoruz. İyi çalışmalar. :11saludar:
  15. D

    Günlük Plan Formatı

    https://www.okuloncesi.net/dosya/uploads/accc6dea81ca72324e537d9f589cec91.docx İyi çalışmalar. :dft012:
  16. D

    1-10 Arası Sayıları Yazalım

    Diğerleri İçin https://www.okuloncesi.net/dosya/uploads/d2b25fdfdf3a6da4baffba23344ac3f9.rar Etkinlikler alıntıdır. İyi çalışmalar. :22:
  17. D

    Rakamları Daire İçine Alalım

    Diğerleri için https://www.okuloncesi.net/dosya/uploads/15deb2e5d59897c381361f9bb70289e6.rar Etkinlikler alıntıdır. İyi çalışmalar :smiley11:
×