Neler yeni

Anasınıfı 1. Dönem Veli Toplantısı Tutanağı

Katılım
9 Kas 2011
Mesajlar
47
Beğeniler
1
#1
Anasınıfları ve anaokulları için 1. dönem veli toplantı tutanağını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra kullanabilirsiniz.


Veli Toplantı Tutanağını İNDİR

ANASINIFI VELİ TOPLANTI TUTANAĞI
  1. Açılış Yoklama
  1. Okul müdürünün konuşması
Okul Müdürü………………………………………… iyi dilek ve temennilerle toplantıyabaşlamıştır. Anasınıf gelirlerinin nerelerde ve nasıl harcandığını anlattıktansonra; çocuklara özbakımlarında ve sınıf temizliğinde yardımcı olması için birBayan görevlendirildiğini, ücret ve sigortasının sınıf hesabından ödendiğinibelirtmiştir. Aidatların ……………………………………….. Şubesindeki Anasınıfı hesabınadönemlik olarak yatırabileceklerini ve dönemlik ücretin ………(……………………..)olduğunu söyleyerek konuşmasını Anasınıfı Öğretmeni ……………………………………………..’e bırakmıştır.
  1. Okul Öncesi eğitimin öneminin anlatılması
Anasınıfı Öğretmeni ………………………………….. “Okul Öncesi Eğitim Kurumları’nın” ; çocuklarınbakıcı yeri gibi görülmemesini; bu ortamlarda planlı, programlı eğitimhizmetlerinin verildiği yerler olduğunu belirtmiştir.
“Okul Öncesi Eğitim” ailede başlar ve okulda devam ettiği;bu süreçte eğitimi ailelerin desteklemesi gerektiğini belirtmiştir.
  1. Okula giriş çıkış saatleri hakkında bilgi verilmesi
Öğrencilerin 12:20 de sıra olarak sınıfa alınacağını; 17:00-17:30 arasındavelisine teslim edileceği belirtilmiştir.
  1. Okulda bir günün nasıl geçtiğinin anlatılması
Günümüz öğrencinin sınıfa alınışından itibaren “Serbest ZamanEtkinlikleri” ile başlar. Devamında Sanat Etkinlikleri,Türkçe Dil Etkinlikleri, Fen ve Doğa Çalışmaları ve İlkokula hazırlık (kavramçalışmaları ) Oyun ve Müzik etkinliğiyle geçirildiği anlatılmıştır.
  1. Beslenme düzeni hakkında bilgi verilmesi
Beslenme listesinin öğretmen tarafından bir aylık olarak hazırlanılıpvelilere verileceğive hazırlanan menüye uygun yiyecek ve içeceklerin “çocuğunkendisine yetebilecek kadar” hazırlanıp gönderilmesini;
Listeye uyulmasını;
Çocuğa dokunan yiyeceklerin önceden öğretmene bildirilmesi gerektiğibelirtilmiştir.
  1. Aidatlar hakkında bilgi verilmesi
Aidatlar 2. Maddedeki anlatımı ile tekrar hatırlatılmıştır.
  1. Sınıf Aile Birliği Temsilcisi seçilmesi
Gönüllü olarak sınıf temsilcisi olup-olmadığı sorulmuş; ……………………………aday olduktan sonra, oylama yapılıp Sınıf temsilcisi olarak seçilmiştir.
  1. Veli görüşme gününün belirlenmesi
Her hafta Cuma günü “Okul Kantini”ve ya “ BT Sınıfı” olarak belirlenmiştir.
  1. Dilek ve temenniler
Velilerin isteği üzerine “Kaynak Kitap” alınıp evlerdeçalıştırılabileceği kararı alınmış; toplantı iyi dilek ve temennilerlebitirilmiştir.
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×