Neler yeni

En Yeni Anneler Günü Hediyesi

Katılım
29 Nis 2013
Mesajlar
3
Beğeniler
0
#1
Anneye Özel Güllü Akrilik
//medya.buldumbuldum.com/anneye_ozel_gullu_akrilik_500.jpg

gül kokulu annenize çok özel bir hediye

Hem çok şık hem de sevgi dolu bir anneler günü hediyesi ile tanışmaya hazır mısınız? Anneye Özel Güllü Akrilik sizin güzel sözlerinizle hazırlanmakta ve üstüne konulan gül ile anlamına anlam katmaktadır.

Melek Anneye Altın Kolyeli Hediye Sepeti
//medya.buldumbuldum.com/melek_anneye_altin_kolyeli_hediye_sepeti_500.jpg

Benim annem bir melek diyorsanız

İçerisinde kupa, mutfak havlusu, çikolata ve altın kolye bulunan Melek Anneye Altın Kolyeli Hediye Sepeti annenize anneler gününde verebileceğiniz en özel ve en değerli hediyelerden biri olacaktır. Annenizi bu anneler gününde çok mutlu etmek isterseniz fazla uzağa gitmenize gerek yok.

Soyağacı Metal Çerçeveler
//medya.buldumbuldum.com/soyagaci_metal_cerceveler_500.jpg

Otu çek köküne bak!

İnsanın şu dünyada sahip olduğu en özel şey ailesidir. Soyağacı Metal Çerçeveler ile ailenizi bir araya toplayabilir bu özel duyguyu çocuklarınızla da paylaşabilirsiniz. Soyağacı Metal Çerçevelerin iki farklı modeli mevcuttur.

Anneler Gününe Özel Kare Yastık
//medya.buldumbuldum.com/anneler_gunune_ozel_kare_yastik_500.jpg

Yumuşacık kalpli annelere, yumuşacık bir yastık

Evinizin kraliçesi annenize bu anneler gününde tamamen ona özel bir hediye vermek ister misiniz? Üzerinde annenizin fotoğrafının yer aldığı Anneler Gününe Özel Kare Yastık hem çok sevimli hem de kullanışlı bir anneler günü hediyesi olacaktır.

Anneye Ahşap Standlı Dekoratif Ödül
//medya.buldumbuldum.com/anneye_ahsap_standli_dekoratif_odul_500.jpg

Kendi ayakları üzerinde duran şık bir ödül

Kalbinizin en derinlerinden kopan harika sözlerle kişiye özel olarak hazırlanan Anneye Ahşap Standlı Dekoratif Ödül karşınızda. Anneye Ahşap Standlı Dekoratif Ödül annenize özel olarak hazırlanmakta ve en şık anneler günü hediyesi olarak vitrinlerde yerini almaktadır.

Annelerin En Güzeline Mesajlı Kalp Akrilik
//medya.buldumbuldum.com/annelerin_en_guzeline_mesajli_kalp_akrilik_500.jpg

Yıllarca saklanacak en özel anneler günü hediyesi

Anneme ne alsam diye uykularınız mı kaçıyor? O halde size Annelerin En Güzeline Mesajlı Kalp Akriliği şiddetle tavsiye ediyoruz. Üzerindeki kırmızı kalplerin yer aldığı Annelerin En Güzeline Mesajlı Kalp Akrilik sevgi dolu mesajıyla yıllarca unutulmayacak bir anneler günü hediyesi haline geliyor.

Altın Kalpli Annem Mutfak Önlüğü
//medya.buldumbuldum.com/altin_kalpli_annem_mutfak_onlugu_500.jpg

Altın kalpli annelere altın gibi değerli önlük...

Canınız, anneniz, altın kalpliniz Altın Kalpli Annem Mutfak Önlüğü ile size harika yemekler yapmaya başlamalı artık... Anneniz enfes yemeklerini üzerinde Altın Kalpli Annem Mutfak Önlüğü varken daha da güzel pişirecek, biber değil sevgisini katacaktır...

Anneye Çikolata Dolu Yeşil Kova
//medya.buldumbuldum.com/anneye_cikolata_dolu_yesil_kova_500.jpg

Annenize en sevimli hediye

İçerisinde 12 adet mesajlı çikolata bulunan Anneye Çikolata Dolu Yeşil Kova annenize verebileceğiniz en sevgi dolu hediyelerden biri. Anneye Çikolata Dolu Yeşil Kova ile annenizi hem tatlı konuşturabilecek, hem de yeşillerle içini açabileceksiniz.

Kişiye Özel Akrilik Çerçeveler
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_akrilik_cerceveler_500.jpg

Kişiye özel bir çerçeveniz olsun ister misiniz?

Üzerine istediğiniz yazıyı yazabileceğiniz Kişiye Özel Akrilik Çerçeveler hem oldukça şık hem de içerisine koyacağınız fotoğraflarla göz alıcı. Kişiye Özel Akrilik Çerçeveler iki farklı boyu ile sizlerle.

Annelerin En Çiçeğine Yastık
//medya.buldumbuldum.com/annelerin_en_cicegine_yastik_500.jpg

Mis kokulu annenize özel bir yastık...

Annenizin yumuşacık saçları çiçek bahçesine uzanmışcasına Annelerin En Çiçeğine Yastıkta dinlemeye hazır mı ? Bizce hazır...Annenizin fotoğrafı ile anlamına anlam katan Annelerin En Çiçeğine Yastık sadece ve sadece biricik annenize özel.

Altın Kalpli Annem Ürünleri
//medya.buldumbuldum.com/altin_kalpli_annem_urunleri_500.jpg

Annelere altın gibi ürünleri gördünüz mü !

Annenize hem renkli hemde altın değerinde ürünleri sizler için tasarladık. Altın Kalpli Annem Ürünleri üzerinde annenizin fotoğraflarıyla daha da güzelleşecek, capcanlı rengi ile onun içini ısıtacaktır. Altın Kalpli Annem Ürünleri magnet, kupa bardak ve duvar saatinden oluşmaktadır.Seçmiş olduğunuz ürün tekli olarak gönderilecektir.

Anneme Özel Ahenkli Ürünler
//medya.buldumbuldum.com/anneme_ozel_ahenkli_urunler_500.jpg

Annenizi Neşelendirecek Renkli Ürünler

Sizin için en değerli insanın anlarını, anılarını süsleyecek, renklendirecek, Anneme Özel Ahenkli Ürünler ile mutluluğu annenize yaşatın. Anneme Özel Ahenkli Ürünler; sihirli kupa, beyaz kupa, tepsi gibi çeşitleri bulunmaktadır.

Anneme Övgüler Bardak Altlığı
//medya.buldumbuldum.com/anneme_ovguler_bardak_altligi_500.jpg

Bir çay daha...

Annenizi çok seviyorsunuz değil mi ? Peki ona bunu cıvıl cıvıl Anneme Övgüler Bardak Altlığı ile anlatmak sizce de çok eğlenceli olmayacak mı ? Hemde annenizin fotoğrafı ile daha da güzelleşecek.

Annelerin En Çiçeğine Ürünler
//medya.buldumbuldum.com/annelerin_en_cicegine_urunler_500.jpg

Annelerin en mis kokulusuna çiçek dolu hediyeler...

En sevdiğiniz çiçek kokusu annenizin mis kokusuysa Annelerin En Çiçeğine Ürünler tam size göre hediyelikler içeriyor. Annelerin En Çiçeğine Ürünler çiçeklerin arasında annenizle gülücüklerinizi sığdırabileceğiniz rengarenk ürünler sunuyor..Annelerin En Çiçeğine Ürünleri Amerikan Servis, kupa bardak, ahşap tepsi ve duvar saatinden oluşmaktadır.

Anneme Özel Ahenkli Yastık
//medya.buldumbuldum.com/anneme_ozel_ahenkli_yastik_500.jpg

Annenize sevginizi anlatacak cıvıl cıvıl yastık burada !

Anneme özel ahenkli yastık, fotoğraf ve sözlerinizle annenize özel bir hale geliyor hızlıca annenize ulaşıyor anneler gününün en birinci hediyesi oluyor... Anneme özel ahenkli yastığı anneniz kullanmaya kıyamayacak.

Anneye Fincanlı Hediye Kovası
//medya.buldumbuldum.com/anneye_fincanli_hediye_kovasi_500.jpg

Annenizin kahve keyfine keyif katın

İki tane sevimli kahve fincanı, 2 leziz çikolata, mutfak havlusu ve buzdolabı magnetinden oluşan Anneye Fincanlı Hediye Kovası hem annenizin kahve keyfine keyif katacak hem de annenize unutulmayacak bir anneler günü hediyesi olacak.

Anneye Özel Akrilik Kalp
//medya.buldumbuldum.com/anneye_ozel_akrilik_kalp_500.jpg

En güzel annelere

Benim annem dünyada gördüğüm en güzel kadındır ve ben onun hakkını asla ödeyemem diyorsanız Anneye Özel Akrilik Kalp ile sizlerle. Anneye Özel Akrilik Kalp içinizden gelen en samimi mesajlarla kişiye özel hale gelecek ve yıllarca unutulmayacak bir hediye olacak.

Diamond Saving Bank - Pırlanta Kumbara
//medya.buldumbuldum.com/diamond_saving_bank_pirlanta_kumbara_500.jpg

En Değerli Paralar Bu Kumbaranın İçinde...

Her kadın evinin hesabını bilir... Bunun için Buldumbuldum.com’un zarif ve bir o kadar tutumlu kadınlar için çok özel bir ürünü var... Diamond Kumbara sayesinde paranızı biriktirecek ve hepsini yine süse püse yatıracaksınız.

Plant Genie - Çiçek Suluğu
//medya.buldumbuldum.com/plant_genie_cicek_sulugu_500.jpg

Artık Çiçekler Hiç Susuz Kalmayacak!

Yoğun iş temposu, okul, hayat derken evcil hayvanlarımıza ve bitkilerimize yeterince özen gösteremeyiz. Ben çiçek bakamam, sulayamam, hepsini soldururum diyorsanız artık bir yardımcınız var! Plant Genie Çiçek Suluğu ile çiçekleriniz hiç solmadan gerektiği kadar sulanacak...

Mükemmel Ailem Ürünleri
//medya.buldumbuldum.com/mukemmel_ailem_urunleri_500.jpg

En mükemmel anne ve babalara

Dünyanın en iyi ailesinde doğduğunuzu düşünüyor ve bir daha dünyaya gelecek olsanız yine aynı anne babaya sahip olmak istiyorsanız yalnız değilsiniz. Anneniz ve babanızın dünyanın en mükemmel insanları olduklarını onlara da söylemenin en güzel yollarından biriyle karşı karşıyasınız. Mükemmel Ailem Ürünleri onlara alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri.

Kurdeleli Anne Ürünleri
//medya.buldumbuldum.com/kurdeleli_anne_urunleri_500.jpg

Annelerin göz bebeği olmaya aday hediyeler

Mutlu olmasından en çok mutluluk duyulan kişi biricik annelerdir. Onların mutlu olması için birbirinden güzel sözleriniz elbette var ancak bu sözleri taçlandıracak hediyeler de arıyorsanız Kurdeleli Anne Ürünleri ile tanışmanızın zamanı geldi demektir.

Canım Annem Kovası
//medya.buldumbuldum.com/canim_annem_kovasi_500.jpg

Bir yıl boyunca her gün sevginizi gösterin diye

İçerisinde 365 adet sevgi sözcüğü bulunan Pespembe bir kova ile annenizi onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermek ister misiniz? Canım Annem Kovası bir yılın her günü için özel olarak hazırlanmış anneye sevgi sözlerinden oluşmaktadır.

Kişiye Özel Ahşap Şekerlik‏
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_ahsap_sekerlik_500.jpg

Annemize En Özel Hediye...

Hayatımızdaki en önemli insan şüphesiz annemizdir. Ona bu anneler gününde kendi isminin yada anlamlı bir mesajın yazılacağı Kişiye Özel Ahşap Şekerliği hediye edebilirsiniz. Hem şeker hem de çay koyabilen, günlük hayatta rahatlıkla kullanabilen Kişiye Özel Ahşap Şekerliği, anneniz çok sevecek...

Anneye Dantelli Ürünler
//medya.buldumbuldum.com/anneye_dantelli_urunler_500.jpg

Danteli hayat felsefesi haline getiren annelere özel…

Genç kızken dantel örmeyi öğrenip sonra ömür boyu dantelle haşır neşir olan annelerin bu konudaki hassasiyetini anlamak zor olmasa gerek. Onların bu hassasiyetlerine ışık tutacak tarzda güzel bir hediye arıyorsanız Anneye Dantelli Ürünler sizin için biçilmiş kaftan!

Anneye Dantelli Plaket
//medya.buldumbuldum.com/anneye_dantelli_plaket_500.jpg

Danteli hayat felsefesi haline getiren annelere özel…

Genç kızken dantel örmeyi öğrenip sonra ömür boyu dantelle haşır neşir olan annelerin bu konudaki hassasiyetini anlamak zor olmasa gerek. Onların bu hassasiyetlerine ışık tutacak tarzda güzel bir hediye arıyorsanız Anneye Dantelli Plaket sizin için biçilmiş kaftan!

Anneye Dantelli Sertifika
//medya.buldumbuldum.com/anneye_dantelli_sertifika_500.jpg

Danteli hayat felsefesi haline getiren annelere özel…

Genç kızken dantel örmeyi öğrenip sonra ömür boyu dantelle haşır neşir olan annelerin bu konudaki hassasiyetini anlamak zor olmasa gerek. Onların bu hassasiyetlerine ışık tutacak tarzda güzel bir hediye arıyorsanız Anneye Dantelli Sertifika sizin için biçilmiş kaftan!

Anneye Mesajlı Sevgi Kulesi
//medya.buldumbuldum.com/anneye_mesajli_sevgi_kulesi_500.jpg

Sadece annelere özel

Annenizi mutlu etmek ve içinizde çığ gibi büyüyen anne sevgisini anlatmak için Anneye Mesajlı Sevgi Kulesi ile tanışmak ister misiniz? Anneye Mesajlı Sevgi Kulesi içerisindeki drajeler, çikolatalar ve sevgi sözleriyle annenizin bugüne kadar almış olduğu en güzel hediye olacak.

Kişiye Özel Samsung Note 3 Kılıfı‏
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_samsung_note_3_kilifi_500.jpg

Sevdikleriniz artık hep yanınızda

Aile her şeydir. Siz de ailenizle çekildiğiniz fotoğraf albümlerine bakıp bakıp duruyor ve ne kadar mutlu olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? O halde artık en güzel fotoğraflarınız, Kişiye Özel Samsung Note 3 Kılıfı ile telefonunuzda...

Anne Mutfağının Püf Noktaları
//medya.buldumbuldum.com/anne_mutfaginin_puf_noktalari_500.jpg

Püf noktaları ile hayat çok daha kolay!

Birçok annenin bildiği püf noktalarını anneniz bilmiyorsa üzülmeyin Anne Mutfağının Püf Noktaları sizlerle. İçerisinde yer alan tam 30 adet püf noktası ile artık hayat çok daha kolay. Anne Mutfağının Püf Noktalarını ister annenize isterseniz de taze gelinlere hediye edebilirsiniz.



Cıvıl Cıvıl Annem Yastık
//medya.buldumbuldum.com/civil_civil_annem_yastik_500.jpg

Renkli kişilikli anneler için…

Renkli kişiliği ile dikkatleri üzerine çeken anneniz için özel günlerde en güzel hediyeyi almak boynumun borcu diyorsanız, Cıvıl Cıvıl Annem Yastık ile tanışmalısınız. Annenizin kendisiyle gurur duymasını sağlayacağınız bu yastık ile onun dünyanın en mutlu insanı olmasını sağlayacaksınız.
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×