Neler yeni

TAM GÜN SORUNU

Nuray0

Yeni Üye
Katılım
3 Tem 2016
Mesajlar
1
Beğeniler
0
#1
Merhaba arkadaslar geçen yıl uygulama sınıfına atandim fakat norm fazlası olduğum için başka okullarda çalıştım.Bu yıl kadromun bulunduğu uygulama sınıfına geri dönüyorum.Biliyorsunuz ki uygulama sınıfları isteğe bagli olarak tam gün sınıfı acabiliyorlar.
Fakat alan sefi tamgun saatinin 8-5 olacağını söylüyor.Bunu da geçen yıl uygulama sınıfında çalışan okulöncesi öğretmenlerine verilen atölye şefliğine dayandiriyorlar.Atolye şefliği haftada 3 gün 2 ser saatten toplam 6 saat yapiliyor.Bu 6 saatte çocukların okulda kalabileceğini ,atölye şefliğinin bize bu yüzden verildiğini,kalan 2 günde de 2 ser saatten 4 saat fahri olarak derse gireceğimizi söylüyorlar.

Ben bu duruma itiraz ettim,tamgun eğitimin 42 saat olduğunu bir türlü anlatamıyorum.
Yönetmelikleri önlerine koydum .İdare biz anlamıyoruz sizin işi deyip alan şefine yonlendiriyorlar.Okulda 2 öğretmeniz ,diğer arkadaş ben 5 e kadar da çalışırım diyor.Anlayacaginiz yanlız kaldım.Calismak istemeyen öğretmen oldum.

Kacirdigim bir nokta olabilir,atolye şefliği suresinde çocukları okulda tutabilir mi?
Bildigim kadarıyla tam günde full ekders alıyoruz ,atölye şefliğini çocuklar olsa da olmasa da yapacagimiz için bunun ucretini alabilir miyim?
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×