Neler yeni

Öğretmenler Siyah Kurdela Takıyor

Katılım
12 Haz 2012
Mesajlar
114
Beğeniler
0
#1
Öğretmenler, norm fazlası durumunda bırakılan öğretmenlere destek olmak amacıyla, okulların açıldığı ilk gün siyah kurdele takacak.

"Sayın Abbas GÜÇLÜ.
Bildiğiniz gibi son günlerde Milli Eğitim sistemimiz bir dar boğazdan geçiyor. Bu karanlık atmosfer içinde her zaman olduğu gibi öğretmenler günah keçisi ilan ediliyor. Ve akabinde de bazılarımız norm fazlası bırakılmak suretiyle bazılarımız da tayinler nedeniyle(ve daha başka birçok nedenle) cezalandırılmak isteniyor. Biz bir grup öğretmen, en başta mesleğimizin itibarsızlaştırılmasına karşı durmak, sonra da norm fazlası durumunda bırakılan öğretmenlerimize destek olmak amacıyla bir aktivite başlattık. Okulların açıldığı gün sorunlarımıza halkımızın dikkatini çekmek amacıyla siyah kurdele takacağız.Sayımız her geçen gün arttı ve katılımcı arkadaşlarımızın çabasıyla 1000 kişiye ulaştı. Davetli sayımız ise 7000 kişiyi aştı. Aktivitemiz tamamiyle bağımsız olup, her türlü siyasi ve sendikal harektten öğretmenlerimizin desteğini almaya devam etmektedir.

Sizden dileğimiz, etkinliğimizi köşenizden ya da twitt hesabınızdan ya da facebook sayfanızdan duyurmanız. Sesimizi daha yüksek sesle duyurabilmemiz için ve öğretmen arkadaşlarımızın itimatını kazanabilmemiz için sizin güveninize bir de desteğinize ihtiyacımız var. Umarız bize güvenir, umarız bize destek verirsiniz. Aktivist arkadaşlarımızın tek dileği seslerini halka duyurmak ama bunu yaparken hiç bir sömürü odağına kapılmamaktır. Etkinliğimize katılırsanız size kurdele hediye etmekten çok mutlu oluruz."

Alıntı
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×