öncelikle sayfanızın sızlere ve buraya uye olarak sızı destekleyen,bilgilerinizden ışık almayı isteyen biz velilere hayırlı olmasını dılerım. günümüzde artık herşeyın internet ortamında paylaşıldığı bır zamanda,bu tarz faydalı paylaşımlarınız için sizi kutluyorum ve yurekten teşekkürlerimi iletiyorum.ben şuan bı turızm seyahat acentasında çalışıyorum 5,5 yaşında bır kızım var ve anasınıfında eğitim goruyor. Ben de eski bir eğitimciyim. eski dıyorum uzun sure devam edemedım hayatımın kısa bır zaman dılımınde mesleğimi ifa edebıldım. sizlere verebileceğim bir destek olursa çok mutlu olurum. okumayı ve araştırmayı çok seven, kızımın da bu yonde ılerlemesıne destek olan bir anne olmaya çalışıyorum. En önemlisi de ülkesıne hızmet etmeyı dustur edınecek Atatürk ilke ve inkılaplarından şaşmayan O'nun yolunda O'na saygı ve tam bağlılıkla yetiştirmeye çalıştığım çocuğumun eğitimi konusunda sizlerin oluşturduğu bu ımkandan sonuna kadar faydalanmak isterim. Başarılarınızın devamını diler, saygılar sunarım.